Siirt Üniversitesi SBMYO Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri olarak, Veysel Karani Beldesi’ndeki Veysel Karani İlkokulu kütüphanesine kitap desteğinde bulunduk. İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Bağışlanan kitaplar, Sosyal Hizmet bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen kitap bağışlama etkinliği neticesinde elde edildi.
Kitapların yanı sıra yine ilkokul öğrencilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye yardımında bulunduk. Ayrıca okul yönetiminin yönlendirmesi sonucu bazı öğrencilere mont ve bot yardımı gerçekleştirdik.
Etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde emeği geçen bağışçılarımıza, Veysel Karani ilkokulu yönetimine, hocalarına ve öğrencilerine, bölüm hocalarımıza ve danışmanlarımıza, uygulamamıza katılan ve katılım sağlamayıp destekleri ile katkı sağlayan bölümümüzdeki öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Öğr.Gör.Dr. SADULLAH SEYİDOĞLU (0484) 212-1111 / 3779
Sosyal Hizmet ve Danışmanlık